Στην Dimitra SRL, η εισαγωγή Extra Premium Μπασμάτι (Basmati) Ρύζι από την Ινδία αποτελεί μια διαδικασία όπου η προσοχή στη λεπτομέρεια και η αφοσίωση στην ποιότητα είναι κορυφαία προτεραιότητα. Αυτό το εξαιρετικό προϊόν επιλέγεται από τις καλύτερες περιοχές καλλιέργειας στην Ινδία, όπου οι συνθήκες είναι ιδανικές για την ανάπτυξη αρωματικού ρυζιού με ανώτερες γευστικές ποιότητες.

Η συσκευασία του ρυζιού Basmati πραγματοποιείται απευθείας στις εγκαταστάσεις παραγωγής στην Ινδία, με τη χρήση των πλέον σύγχρονων τεχνολογιών για τη διασφάλιση της διατήρησης της φρεσκάδας και της ποιότητάς του.

Στη Dimitra SRL, εγγυόμαστε την υψηλότερη ποιότητα του Basmati ρυζιού μέσω αυστηρών πιστοποιημένων διαδικασιών ελέγχου και παρακολούθησης σε κάθε στάδιο της αλυσίδας εφοδιασμού. Από την επιλογή των καλύτερων σπόρων μέχρι την τελική συσκευασία, η διαδικασία είναι σχεδιασμένη ώστε να εξασφαλίζει ότι μόνο το πιο αρωματικό και ποιοτικό Basmati ρύζι φτάνει στο τραπέζι σας. Η φροντίδα και η αφοσίωσή μας στην ποιότητα εγγυώνται ότι κάθε φορά που επιλέγετε Dimitra SRL, απολαμβάνετε ένα προϊόν υψηλών προδιαγραφών, που ανταποκρίνεται στις πιο απαιτητικές γαστρονομικές σας ανάγκες.

Tips

Πριν μαγειρέψετε το Basmati ρύζι, είναι σημαντικό να το ξεπλύνετε καλά κάτω από κρύο τρεχούμενο νερό μέχρι το νερό να γίνει διαφανές. Αυτό βοηθά στην αφαίρεση του περιττού άμυλου και στην αποφυγή του κολλήματος.

Μουλιάστε το Basmati ρύζι για περίπου 30 λεπτά πριν το μαγειρέψετε. Αυτό βοηθά στην αύξηση της μήκους των κόκκων και στη βελτίωση της υφής του τελικού πιάτου. Χρησιμοποιήστε τη σωστή αναλογία νερού και ρυζιού, που συνήθως είναι 1 μέρος ρύζι προς 1.5-2 μέρη νερό. Αυτό εξασφαλίζει την τέλεια υφή και το μαγείρεμα του ρυζιού.

Μαγειρέψτε το ρύζι σε χαμηλή φωτιά και κρατήστε το καλυμμένο κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος. Αυτό βοηθά στην ομοιόμορφη μαγείρεμα και στη διατήρηση του αρώματος. Αποφύγετε να ανακατεύετε το ρύζι κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος, καθώς αυτό μπορεί να το κάνει να κολλήσει και να χάσει την υφή του.