Τα δαμάσκηνα, που στην Ελλάδα ονομάζονται και βανίλιες, έχουν κερδίσει την προτίμηση του κοινού για την υπέροχα γλυκιά γεύση και το δυνατό άρωμά τους. Αν και στο παρελθόν η καλλιέργεια τους δεν ήταν εξειδικευμένη στην Ελλάδα, σήμερα έχουν αναδειχθεί σε μία από τις πιο αγαπημένες καλλιέργειες, με τη ζήτηση να αυξάνεται τόσο εντός όσο και εκτός συνόρων.

Στη DimitraSRL, ανταποκρινόμενοι στην αυξημένη ζήτηση, εφαρμόζουμε αυστηρές διαδικασίες ποιοτικού ελέγχου στην παραγωγή και αποθήκευση των δαμάσκηνων. Με την χρήση των πιο σύγχρονων ψυκτικών μας εγκαταστάσεων, εγγυόμαστε την απόλυτη φρεσκάδα και γευστική πληρότητα των φρούτων μας, προσφέροντας έτσι προϊόντα υψηλής ποιότητας στους πελάτες μας.

Εποχικότητα

Συσκευασία – Τυποποίηση

Περιγραφή Καθαρό Βάρος  Διαστάσεις
Punnet 0.5kg 10kg 88/110μ- 48/60
Punnet 10kg 10kg 60/75
Plateau 6kg 88/100
Loose 5kg 120/150

Tips

Βοηθούν το έντερο να λειτουργεί καλύτερα. Έχουν αντιοξειδωτικά που μαχούνται τις βλαβερές ουσίες στο σώμα. Μπορούν να βοηθήσουν στο να κρατήσετε την πίεση και τη χοληστερόλη σε καλά επίπεδα. Περιέχουν συστατικά που είναι καλά για τα μάτια. Κάνουν καλό στη διατήρηση του βάρους σας. Αντιμετωπίζουν φλεγμονές στο σώμα, προστατεύοντας από ασθένειες.

Επιλέξτε ροδάκινα που είναι σφριγηλά αλλά ελαφρώς μαλακά στην αφή. Αποφύγετε αυτά που έχουν μαλακά σημεία ή μελανιές. Καλά ροδάκινα έχουν ένα έντονο και γλυκό άρωμα. Ψάξτε για έντονο, ομοιόμορφο χρώμα χωρίς πολλά πράσινα σημεία.

Πλύνετε πάντα τα ροδάκινα καλά πριν την κατανάλωση για να αφαιρέσετε υπολείμματα και πιθανά φυτοφάρμακα. Κόψτε γύρω από το κουκούτσι και αφαιρέστε το για ευκολότερη κατανάλωση. Τα ροδάκινα είναι υπέροχα τόσο φρέσκα όσο και μαγειρεμένα, σε σαλάτες φρούτων, γλυκά, αλλά και σε χυμούς ή smoothies.