Στην Dimitra SRL, η παραγωγή των Φράουλων είναι μια διαδικασία που πηγάζει αποκλειστικά από τις περιοχές της Ηλίας. Λόγω της ευαισθησίας αυτού του φρούτου, η συσκευασία πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια της συγκομιδής.

Η διαχείριση και αποθήκευση γίνονται σε σύγχρονους ιδιόκτητους ψυκτικούς θαλάμους της Dimitra SRL, με τη μεταφορά από την παραγωγή στη συσκευασία να εκτελείται με ιδιόκτητα φορτηγά ψυγεία.

Στην Dimitra SRL, επιδιώκουμε την υψηλή ποιότητα μέσω πιστοποιημένων διαδικασιών παραγωγής και αποθήκευσης. Αυτό επιτυγχάνεται με τη συνεχή παρακολούθηση και έλεγχο της συγκομιδής από ειδικούς γεωπόνους, καθώς και με την καταλληλότερη επιλογή σταδίου ωρίμανσης. Η συντήρηση των φράουλων πραγματοποιείται σε ιδανικές συνθήκες στις άρτια τεχνολογικά εξοπλισμένες υποδομές μας, ώστε να απολαμβάνετε κάθε φορά εξαιρετικής ποιότητας φράουλες από την Dimitra SRL.

Εποχηκότητα

Συσκευασία – Τυποποίηση

Περιγραφή Καθαρό Βάρος  Διαστάσεις Κιβώτια/Παλέτα
100x120cm
Ξυλοκιβώτιο 5κιλών  5kg 50x30x12 136
Χαρτοκιβώτιο 10x500g   5kg 60x40x9 115
Χαρτοκιβώτιο 16x250g   4kg 60x40x9 115

Tips

Για να επιλέξετε καλές φράουλες, διαλέξτε αυτές που είναι φωτεινά κόκκινες, χωρίς κηλίδες ή μύκητες και να είναι σφιχτές. Βάλτε τις στο ψυγείο για να παραμείνουν φρέσκιες και πλύνετε τις μόλις πριν τις φάτε για να αφαιρέσετε υπολείμματα. Οι φράουλες είναι νόστιμες σε επιδόρπια, σαλάτες, smoothies και γλυκά.

Είναι πλούσιες σε βιταμίνη C, μαγγάνιο, φολικό οξύ και κάλιο. Περιέχουν αντιοξειδωτικά που προστατεύουν από χρόνιες ασθένειες και καρδιακά προβλήματα. Βοηθούν επίσης στη ρύθμιση του σακχάρου στο αίμα και δυναμώνουν το δέρμα. Τα αντιοξειδωτικά τους απομακρύνουν ελεύθερες ρίζες που μπορεί να προκαλέσουν ασθένειες όπως ο καρκίνος και ο διαβήτης.