Στην DIMITRASRL, δεσμευόμαστε στην ποιότητα των καρπών μας. Αυτό επιτυγχάνεται με την προσεκτική συγκομιδή από έμπειρους γεωπόνους και την κατάλληλη επιλογή του σταδίου ωρίμανσης. Η φρεσκάδα των ακτινιδίων διατηρείται με προσοχή σε ιδανικές συνθήκες, για να απολαμβάνετε πάντα ακτινίδια υψηλής ποιότητας από την DIMITRASRL.

Η παραγωγή των Κίουι εστιάζεται κυρίως στην ποικιλία Hayward και το μεγαλύτερο ποσοστό προέρχεται από την περιοχή της Πέλλας, της Ημαθίας, της Πιερίας και της Καβάλας.

Η διαδικασία παραγωγής και αποθήκευσης των ακτινιδίων ακολουθεί υψηλά πρότυπα ποιότητας. Η διαχείριση και η αποθήκευσή τους πραγματοποιούνται σε σύγχρονους ιδιόκτητους ψυκτικούς θαλάμους της DIMITRASRL, ενώ η διακίνησή τους από την παραγωγή στη συσκευασία γίνεται με ειδικά εξοπλισμένα φορτηγά ψυγεία.

Εποχικότητα

Συσκευασία – Τυποποίηση

Περιγραφή Καθαρό Βάρος  Διαστάσεις Κιβώτια/Παλέτα
100x120cm
Μονόσειρο χαρτοκιβώτιο 3kg 50x30x7 264
Μονόσειρο χαρτοκιβώτιο 5kg 60x40x7 160
Χαρτοκιβώτιο 10κιλο 10kg 40x30x20 90
Χαρτοκιβώτιο 10κιλο κλειστό 10kg 40x30x20 110
Χαρτοκιβώτιο κουπάκι 10×1 10x1kg 60x40x14 75

Tips

Τα ακτινίδια αποτελούν μια εξαιρετική πηγή βιταμίνης C, αντιοξειδωτικών και διαιτητικών ινών.
Όταν αποθηκεύονται στο ψυγείο, τα ώριμα ακτινίδια μπορούν να διαρκέσουν περίπου 4 εβδομάδες. Μπορείτε να τα τοποθετήσετε σε ένα σακουλάκι, προτιμητέον χαρτίνο, μαζί με ένα μήλο ή μια μπανάνα για μία ή δύο ημέρες ώστε να ωριμάσουν.
Τα ακτινίδια είναι όχι μόνο θρεπτικά, αλλά και νόστιμα. Μπορείτε να τα απολαύσετε με πολλούς διαφορετικούς τρόπους, όπως να τα κόψετε σε φέτες για σαλάτες, να φτιάξετε smoothies ή απλά να τα τρώτε ως ένα υγιεινό σνακ.