Στην εταιρεία μας, Dimitra SRL, είμαστε αφοσιωμένοι στην παροχή φρέσκων ροδάκινων σε καθημερινή βάση, τόσο εντός όσο και εκτός Ελλάδας. Η παραγωγική και αποθηκευτική μας διαδικασία υπακούει σε αυστηρά κριτήρια ποιότητας, με τη χρήση σύγχρονων ψυκτικών εγκαταστάσεων για την αποθήκευση και εξειδικευμένων ψυκτικών φορτηγών για την μεταφορά, εγγυώμενοι την άριστη κατάσταση και φρεσκάδα των προϊόντων μας κατά την παράδοση.

Η Dimitra SRL αποτελεί έναν πρωταγωνιστή στον τομέα της ειδίκευσης στα φρούτα, με τα ροδάκινά μας να αναπτύσσονται με ιδιαίτερη φροντίδα στις περιοχές της Πέλλας και της Ημαθίας. Εκεί, αφιερώνουμε μεγάλη προσοχή στην επιλεκτική διαδικασία συλλογής τους, επιδιώκοντας να προσφέρουμε ανώτερη ποιότητα σε κάθε φρούτο. Η διαδικασία συσκευασίας των φρούτων μας πραγματοποιείται με ιδιαίτερη προσοχή, χρησιμοποιώντας ξύλινα κιβώτια για την ασφαλή προστασία τους.

Εποχικότητα

Συσκευασία – Τυποποίηση

Περιγραφή Καθαρό Βάρος  Διαστάσεις Κιβώτια/Παλέτα
100x120cm
Ξύλινο τελάρο μονόσειρο 3,8 – 4,5kg 27 x 47 x 10 200
Ξύλινο τελάρο μονόσειρο 5 – 6kg 30 x 50 x 11 200

Tips

Επιλέξτε ροδάκινα που είναι σφριγηλά αλλά ελαφρώς μαλακά στην αφή. Αφήστε τα να ωριμάσουν σε θερμοκρασία δωματίου και μόλις ωριμάσουν, μεταφέρετέ τα στο ψυγείο.
Μπορείτε να τα τρώτε φρέσκα, να τα προσθέσετε σε σαλάτες, γιαούρτι, ή να τα χρησιμοποιήσετε σε διάφορες συνταγές για γλυκά και αρτύσιμα. Για να αφαιρέσετε τη φλούδα εύκολα, κάντε ένα μικρό Χ στο κάτω μέρος του ροδάκινου και βυθίστε το για λίγα δευτερόλεπτα σε βραστό νερό και μετά αμέσως σε κρύο νερό.
Προσθέστε τα ροδάκινα στη διατροφή σας για μια γλυκιά και υγιεινή επιλογή που ενισχύει την πρόσληψη βιταμινών και μετάλλων.

Περιέχουν βιταμίνες Α, C, E, φολικό οξύ, κάλιο, μαγνήσιο, σίδηρο, και φυτικές ίνες. Είναι χαμηλά σε θερμίδες και δεν περιέχουν κορεσμένα λιπαρά. Η βιταμίνη C που περιέχουν βοηθά στην παραγωγή κολλαγόνου, προσφέροντας στο δέρμα ελαστικότητα και ζωντάνια. Το κάλιο στα ροδάκινα συμβάλλει στην ρύθμιση της αρτηριακής πίεσης και την υγεία της καρδιάς. Οι φυτικές ίνες βοηθούν στην προώθηση της υγιούς πέψης και μπορούν να προλάβουν τη δυσκοιλιότητα. Τα ροδάκινα περιέχουν αντιοξειδωτικά που βοηθούν στην προστασία του οργανισμού από τη βλάβη των ελεύθερων ριζών και μπορούν να μειώσουν τον κίνδυνο χρόνιων νοσημάτων.