Στην DIMITRASRL, είμαστε περήφανοι για την παραγωγή εξαιρετικής ποιότητας μήλων, που καλλιεργούνται στις γόνιμες περιοχές της Λάρισας, Ημαθίας, Πέλλας, Κοζάνης και Πιερίας. Επιδιώκουμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας μήλα που ξεχωρίζουν για τη ζουμερότητα και την πλούσια γεύση τους, διατηρώντας τη διαθεσιμότητά τους σε σχεδόν όλη τη διάρκεια του έτους.

Η διαδικασία παραγωγής μας, από την προσεκτική συγκομιδή έως την ακριβή αποθήκευση, υπόκειται σε αυστηρούς ελέγχους ποιότητας για να εγγυηθούμε το υψηλότερο επίπεδο προϊόντων. Χρησιμοποιούμε τεχνολογία ψυχρής αποθήκευσης με ψυκτικούς θαλάμους και προτιμούμε τη χρήση ξύλινων τελαρών που συμβάλλουν στη διατήρηση της φρεσκάδας και της ποιότητας των μήλων μας. Η συσκευασία κάθε μήλου πραγματοποιείται με ιδιαίτερη προσοχή, ώστε να διασφαλίζεται ότι θα φτάσει στα χέρια του καταναλωτή σε άριστη κατάσταση.

Με αυτή την αφοσίωση στην ποιότητα και τη φρεσκάδα, η DIMITRASRL στέκεται ως ένας αξιόπιστος παραγωγός μήλων που όχι μόνο συνεχίζει να ικανοποιεί αλλά και να υπερβαίνει τις προσδοκίες των πελατών της σε εγχώριο και διεθνές επίπεδο.

Εποχικότητα – Κόκκινα Μήλα

Εποχικότητα – Πράσινα Μήλα

Εποχικότητα – Κίτρινα Μήλα

Συσκευασία – Τυποποίηση

Περιγραφή Καθαρό Βάρος  Διαστάσεις Κιβώτια/Παλέτα
100x120cm
Ξύλινο τελάρο μονόσειρο 3,5 – 4kg 26 x 46 x 9 180 – 207
Πλαστικό Κλουβάκι μιας χρήσεως 6 – 10kg 30x40x20/14
30 x 50 x 19
80 – 130
Πλαστική Κλούβα 18 – 20kg 32 x 52 x 32 49

Tips

Κόκκινα Μήλα:
Βοηθούν την καρδιά να παραμείνει υγιής. Μπορούν να μειώσουν τον κίνδυνο διαβήτη. Βελτιώνουν την πέψη χάρη στις ίνες. Μπορεί να βοηθήσουν στη μείωση κινδύνου για κάποιους τύπους καρκίνου. Κάνουν καλό στην υγεία του δέρματος.

Κίτρινα Μήλα:
Δίνουν γρήγορη ενέργεια. Βοηθούν στην καλύτερη πέψη. Ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα. Καλά για την καρδιά. Κρατούν το δέρμα υγιές.

Πράσινα Μήλα: Παρέχουν φυσική ενέργεια χάρη στους υδατάνθρακες τους. Είναι πλούσια σε ίνες, βοηθώντας στην καλύτερη λειτουργία του πεπτικού συστήματος. Οι ίνες μπορούν να συμβάλλουν στην αίσθηση κορεσμού, βοηθώντας στην διαχείριση του βάρους. Μπορούν να βοηθήσουν στη μείωση του κινδύνου ανάπτυξης καρδιακών παθήσεων. Η κατανάλωση πράσινων μήλων έχει συνδεθεί με μειωμένο κίνδυνο εμφάνισης διαβήτη τύπου 2.