Στη DimitraSRL, αντλούμε τα πορτοκάλια μας απευθείας από τις φιλόξενες εκτάσεις του Μεσολογγίου και της Άρτας, περιοχές γνωστές για την πλούσια γονιμότητα του εδάφους τους. Στην εταιρεία μας, δεν αρκούμαστε μόνο στη συγκομιδή· αφιερώνουμε επιπλέον φροντίδα και προσοχή στην μετασυλλεκτική διαχείριση των πορτοκαλιών, εξασφαλίζοντας την ανωτερότητα της γεύσης και της ποιότητάς τους.

Εφαρμόζοντας τις πιο εξελιγμένες μεθόδους αποθήκευσης και διατήρησης, διασφαλίζουμε ότι κάθε πορτοκάλι DimitraSRL παραμένει φρέσκο και γεμάτο θρεπτικά συστατικά, ως τη στιγμή που θα φτάσει στο πιάτο του καταναλωτή.

Με την πιστοποίηση των διαδικασιών μας, εγγυόμαστε ότι τα πορτοκάλια που προσφέρουμε στην αγορά εκπροσωπούν την κορυφαία ποιότητα και την πλούσια γευστική εμπειρία που χαρίζει η ελληνική γη.

Εποχικότητα

Συσκευασία – Τυποποίηση

Περιγραφή
Χαρτοκιβώτιο 10 κιλών (γραμμική συσκευασία)
Χαρτοκιβώτιο 15 κιλών (γραμμική συσκευασία)
Χαρτοκιβώτιο 16x250g (χύμα)
Δίχτυ (girsack) 1 kg σε χαρτοκιβώτιο 20 κιλών
Δίχτυ 2 κιλών σε χαρτοκιβώτιο των 20 κιλών
Δίχτυ 2 κιλών σε χαρτοκιβώτιο των 20 κιλών

Tips

Πολύ βιταμίνη C που βοηθάει το σώμα να πολεμήσει τα μικρόβια. Έχουν αντιοξειδωτικά που μαχούνται τις βλαβερές ουσίες. Το κάλιο που περιέχουν βοηθά στην ρύθμιση της πίεσης. Η βιταμίνη C βοηθά στην παραγωγή κολλαγόνου για ωραίο δέρμα. Τα αντιοξειδωτικά τους μπορεί να μειώσουν τον κίνδυνο ορισμένων καρκίνων. Έχουν βιταμίνες που προστατεύουν την όραση. Είναι γεμάτα νερό και ίνες που σας κάνουν να νιώθετε χορτάτοι.

Προτιμήστε την φρεσκοστυμμένη πορτοκαλάδα από την εμπορική για να αποφύγετε την προσθήκη ζαχαρών και συντηρητικών. Χρησιμοποιήστε το χυμό και το ξύσμα των πορτοκαλιών στη μαγειρική για να προσθέσετε άρωμα σε σάλτσες, γλυκά και μαρινάδες. Για να διατηρήσετε τα πορτοκάλια φρέσκα για μεγαλύτερο διάστημα, αποθηκεύστε τα στο ψυγείο. Προσθέστε φέτες πορτοκαλιού στο νερό σας για μια αναζωογονητική και φυσική ενυδάτωση.