Η παραγωγή των μανταρινιών μας στην DIMITRASRL προέρχεται αποκλειστικά από την περιοχή της Άρτας, γνωστή για τα ζουμερά και γευστικά της μανταρίνια. Η ποιότητα των φρούτων μας είναι ανώτερη, χάρη στο ιδανικό κλίμα και το πλούσιο έδαφος της περιοχής.

Η διαδικασία παραγωγής και αποθήκευσης τηρεί υψηλά πρότυπα ποιότητας και είναι πλήρως πιστοποιημένη. Τα μανταρίνια αποθηκεύονται σε σύγχρονους, ιδιόκτητους ψυκτικούς θαλάμους, εγγυώμενα την φρεσκάδα και την ποιότητά τους. Η μεταφορά των φρούτων από την παραγωγή στη συσκευασία γίνεται με τα δικά μας φορτηγά ψυγεία.

Στην DIMITRASRL, επιδιώκουμε συνεχώς την αριστεία στην ποιότητα των μανταρινιών μας. Αυτός ο στόχος επιτυγχάνεται μέσω της ενδελεχούς επίβλεψης και ελέγχου της συγκομιδής από τους εξειδικευμένους γεωπόνους μας και την επιλογή των καταλληλότερων στιγμών για τη συγκομιδή.

Εποχικότητα

Συσκευασία – Τυποποίηση

Περιγραφή Column 2 Column 3 Column 4
Χαρτοκιβώτιο 10 κιλών χύμα 10kg 50x30x16 88
Χαρτοκιβώτιο Girsack 20x1kg 20x1kg 60x40x13 75

Tips

Επιλέξτε μανταρίνια που είναι σφριγηλά, βαριά για το μέγεθός τους, και έχουν λεία επιδερμίδα. Αποφύγετε αυτά με μαλακά σημεία ή μώλωπες. Μπορούν να αποθηκευτούν στο ψυγείο για να διατηρηθούν φρέσκα για μεγαλύτερο διάστημα, αλλά διατηρούν επίσης καλά τη γεύση τους και σε θερμοκρασία δωματίου. Είναι εξαιρετικά ως φυσικό σνακ, αλλά μπορούν επίσης να προστεθούν σε σαλάτες φρούτων, γλυκά, ή ακόμα και σε πιάτα με κρέας για μια γλυκόξινη γεύση. Για μακροχρόνια αποθήκευση, μπορείτε να καταψύξετε τα μανταρίνια. Αφαιρέστε τη φλούδα και τα κομμάτια του εσωτερικού λευκού πριν την κατάψυξη.

Συμβάλλουν στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος και στην προώθηση της υγιούς επιδερμίδας. Η βιταμίνη C και οι αντιοξειδωτικές τους ιδιότητες βοηθούν στην πρόληψη της πρόωρης γήρανσης. Οι διατροφικές ίνες των μανταρινιών βοηθούν στην προώθηση υγιούς πεπτικού συστήματος. Μπορούν να βοηθήσουν στη μείωση του κινδύνου ανάπτυξης καρδιακών παθήσεων χάρη στο περιεχόμενο σε φλαβονοειδή, βιταμίνη C, και κάλιο.