Στη Dimitra srl, είμαστε περήφανοι για την παραγωγή εξαιρετικής ποιότητας μήλων, που καλλιεργούνται στις γόνιμες περιοχές της Λάρισας, Ημαθίας, Πέλλας, Κοζάνης και Πιερίας. Παράλληλα, ενσωματώνουμε στην προσφορά μας και επιλεγμένες τοπικές ιταλικές ποικιλίες, ώστε να εξασφαλίσουμε μεγαλύτερη ποικιλία και ποιότητα στους πελάτες μας. Στόχος μας είναι η παροχή μήλων, που ξεχωρίζουν για τη ζουμερότητα και την πλούσια γεύση τους, διατηρώντας τη διαθεσιμότητά τους σε όλη σχεδόν τη διάρκεια του έτους.

Η διαδικασία παραγωγής μας, από την προσεκτική συγκομιδή έως την ακριβή αποθήκευση, υπόκειται σε αυστηρούς ελέγχους ποιότητας για να εγγυηθούμε το υψηλότερο ποιοτικό επίπεδο προϊόντων. Χρησιμοποιούμε τεχνολογία ψυχρής αποθήκευσης με ψυκτικούς θαλάμους, ενώ προτιμούμε τη χρήση ξύλινων τελάρων, που συμβάλλουν στη διατήρηση της φρεσκάδας και της ποιότητας των μήλων μας. Η συσκευασία κάθε μήλου πραγματοποιείται με ιδιαίτερη προσοχή, ώστε να διασφαλίζεται ότι θα φτάσει στα χέρια του καταναλωτή σε άριστη κατάσταση.

Με αυτή την αφοσίωση στην ποιότητα και τη φρεσκάδα η Dimitra srl στέκεται ως ένας αξιόπιστος παραγωγός μήλων, που όχι μόνο συνεχίζει να ικανοποιεί, αλλά και να υπερβαίνει τις προσδοκίες των πελατών της σε εγχώριο και διεθνές επίπεδο.

Εποχικότητα – Κόκκινα Μήλα

Εποχικότητα – Πράσινα Μήλα

Εποχικότητα – Κίτρινα Μήλα

Συσκευασία – Τυποποίηση

Περιγραφή Καθαρό Βάρος  Διαστάσεις Κιβώτια/Παλέτα
100x120cm
Ξύλινο τελάρο μονόσειρο 3,5 – 4kg 26 x 46 x 9 180 – 207
Πλαστικό Κλουβάκι μιας χρήσεως 6 – 10kg 30x40x20/14
30 x 50 x 19
80 – 130
Πλαστική Κλούβα 18 – 20kg 32 x 52 x 32 49

Tips

Κόκκινα Μήλα:
Βοηθούν την καρδιά να παραμείνει υγιής και να μειώνουν τον κίνδυνο για διαβήτη και για κάποιους τύπους καρκίνου. Μάλιστα, χάρη στις ίνες που περιέχουν βελτιώνουν την πέψη, ενώ παράλληλα κάνουν καλό στην υγεία του δέρματος.

Κίτρινα Μήλα:
Δίνουν γρήγορη ενέργεια, ενισχύοντας παράλληλα το ανοσοποιητικό σύστημα και βοηθώντας στην καλύτερη πέψη. Επιπλέον, είναι κατάλληλα για την υγεία της καρδιάς, ενώ ταυτόχρονα κρατούν και το δέρμα υγιές.

Πράσινα Μήλα: Παρέχουν φυσική ενέργεια χάρη στους υδατάνθρακες τους. Είναι πλούσια σε ίνες, βοηθώντας στην καλύτερη λειτουργία του πεπτικού συστήματος. Μάλιστα, οι ίνες αυτές μπορούν να συμβάλλουν στην αίσθηση κορεσμού, βοηθώντας στην διαχείριση του βάρους. Ακόμη, βοηθούν στη μείωση του κινδύνου ανάπτυξης καρδιακών παθήσεων. Τέλος, η κατανάλωση πράσινων μήλων έχει συνδεθεί με μειωμένο κίνδυνο εμφάνισης διαβήτη τύπου 2.