Στην Dimitra SRL, η εισαγωγή του Τζίντζερ προέρχεται αποκλειστικά από επιλεγμένες περιοχές της Κίνας και της Βραζιλίας, περιοχές γνωστές για την εξαιρετική ποιότητα του τζίντζερ που παράγουν. Η ευαισθησία του φρούτου αυτού απαιτεί μια προσεκτική διαδικασία συσκευασίας, η οποία πραγματοποιείται απευθείας στις περιοχές καλλιέργειας για να διασφαλιστεί η φρεσκάδα και η ποιότητα.

Επιδιώκουμε την υψηλή ποιότητα μέσω πιστοποιημένων διαδικασιών εισαγωγής και αποθήκευσης, επιτυγχάνοντας αυτό με τη συνεχή παρακολούθηση και έλεγχο της ποιότητας από ειδικούς, καθώς και με την επιλογή του κατάλληλου σταδίου ωρίμανσης του τζίντζερ. Η συντήρησή του πραγματοποιείται σε ιδανικές συνθήκες στις άρτια τεχνολογικά εξοπλισμένες υποδομές μας, εξασφαλίζοντας ότι κάθε φορά που επιλέγετε το τζίντζερ από την Dimitra SRL, απολαμβάνετε ένα προϊόν υψηλών προδιαγραφών.

Tips

Ψάξτε για τζίντζερ με λεία, λαμπερή επιδερμίδα και σφιχτή υφή. Αποφύγετε τα κομμάτια που είναι μαλακά ή έχουν σημάδια μούχλας.

Για μακροχρόνια αποθήκευση, το τζίντζερ μπορεί να διατηρηθεί στο ψυγείο ή στην κατάψυξη. Στο ψυγείο, τυλίξτε το σε πετσέτα χαρτί και βάλτε το σε μια πλαστική σακούλα. Για ακόμα μεγαλύτερη διάρκεια, το τζίντζερ μπορεί να καταψυχθεί ολόκληρο ή τριμμένο.

Χρησιμοποιήστε την άκρη ενός κουταλιού για να αφαιρέσετε την επιδερμίδα του τζίντζερ. Αυτός ο τρόπος διασφαλίζει ότι θα χάσετε λιγότερο προϊόν σε σύγκριση με το καθάρισμα με μαχαίρι.

Το τζίντζερ είναι γνωστό για τις αντιφλεγμονώδεις, αντιοξειδωτικές και πεπτικές του ιδιότητες. Ένα ζεστό τσάι τζίντζερ μπορεί να βοηθήσει στην ανακούφιση από τον ναυτία και τον πονοκέφαλο.

Εκτός από τη χρήση του σε φαγητά και ποτά, το τζίντζερ μπορεί να προστεθεί σε smoothies, τσάι, και ακόμη και σε homemade προϊόντα ομορφιάς για τις αντιφλεγμονώδεις του ιδιότητες.